Director web Romania
Promovare si publicitate gratuita

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


www.pronosticuri-vip.com

RSS www.pronosticuri-vip.com
www.pronosticuri-vip.com --- Acest site va sta la dispozitie cu un pont zilnic gratis, ponturi care au o rata foarte mare de castig. Se spune ca nu se poate face bani din pariuri ?! Ei bine, acele zile iau sfarsit AICI, odata cu intrarea pe site. Membrii au o experienta in pariuri de peste 15 ani, reusind sa scoatem bani din pariuri, iar acum este randul vostru.

Viziteaza acest site : www.pronosticuri-vip.com, el apartine categoriei Pariuri sportive

ro
www.pronosticuri-vip.com
2
1.0/5 pentru 1 note
1
18-05-2012

Publicitate

Comentarii: www.pronosticuri-vip.com

adi scris la, 02-05-6962 |
voteaza:
1/5
Atentie! Nu va incredeti in site-uri care promit pronosticuri corecte in “75-100% “din cazuri. Este imposibil! Spamurile de tipul “pronosticuri sigure” sau “pronsticuri-vip” si alte asemenea siteuri sunt tepe! Chair si cei mai experimentati tipsteri au o rata de pronsticuri corecte de maxim 60%.
Au o adresa de email yahoo fara nume, fara adresa fizica; doar iti cer sa le donezi bani, cu promisiunea ca iti vor trimite rezultate corecte pe email. Pe deasupra, pronosticurile sunt alese la intamplare, cu cote de 1.90-2, si dupa ce evenimentul are loc, apare pe site-ul lor cum ca ei ar fi ales castigatorul. Atentie la neatentie, dragi pariori!
 
Copyright Director web Romania © 2007 - 2011    Generated in 0.016 Queries: 6    Contact    Abonare Sitemap
Powered by Arfooo Thumbnail Screenshots by Thumbshots