Director web Romania
Promovare si publicitate gratuita

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


C.M.I. dr. Draghescu Cornel

RSS C.M.I. dr. Draghescu Cornel
Cabinet medical stomatologic in care se realizeaza tratamente de urgenta, tratamente in parodontopatii, tratamente de albire a dintilor si tatuaje dentare, proteze totale si partiale, punti dentare din acrilat, compozit si portelan, punti pe implanturi orale si nu in ultimul rand implanturi dentare.
Cabinetului medical pune pe primul loc sanatatea pacientului si calitatea serviciilor

Viziteaza acest site : C.M.I. dr. Draghescu Cornel, el apartine categoriei Stomatologie

ro
www.stomatologie-cmi-dr-draghescucornel.ro
6
5.0/5 pentru 2 note
2
28-06-2012

Publicitate

Comentarii: C.M.I. dr. Draghescu Cornel

Ion scris la, 27-05-2013 |
voteaza:
5/5
Scriu acest mesaj mai mult pentru cei care din intamplare dau de acest director si cauta un cabinet stomatologic foarte bun. Le rocomand sa mearga la acest cabinet din mai multe puncte de vedere, toate ale pacientului interesat de sanatatea dintilor sai si a buzunarului :). Dl doctor are rabdarea necesara pentru a explica de ce sufera pacientul, face treaba foarte buna, incercand sa salveze orice dinte sau masea daca se poate. Nu recomanda extractii decat daca este singura varianta si are mana usoare in tot ce face, inclusiv la anestezii. Dansul alege tratamanentul in functie de posibilitatile pacientului si numai cu acordul pacientului. Pentru cei cu dare de mana, pot sa mai spun ca am vazut ca dl doctor pune si implanturi. Sa aveti o dantura sanatoasa.
Ion scris la, 25-04-2729 |
voteaza:
5/5
Este un cabinet medical stomatologic unde intra-adevar sanatatea pacientului este pusa pe primul loc. Medicul iti explica cum trebuie ce va face inainte de a se apuca de tratament, are rabdare cu tine si totodata o mana usoara.
 
Copyright Director web Romania © 2007 - 2011    Generated in 0.017 Queries: 6    Contact    Abonare Sitemap
Powered by Arfooo Thumbnail Screenshots by Thumbshots