Director web Romania
Promovare si publicitate gratuita

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!

Promovare si publicitate pe internet

Promovare site


TopDirector promoveaza toate siteuri-le inscrise, dar in special pe cele care au in paginile lor codul html care face refer la TopDirector, Introduceti acest cod in paginile dumeavoastra. Codul il gasiti mai jos.
Cod HTML:
Promovarea unui site pe internet este un subiect foarte abordat in ultima vreme, foarte multe firme promit optimizari pentru Google, MSN, YAHOO, fac promisiuni de optimizare de genul la cautarea acestor cuvinte (si vi se ofera o combinatie de cuvinte), veti fi pe prima pagina Google, aceste oferte sunt doar o modalitate de a atrage clienti si a percepe comisioane care uneori se ridica la sume fabuloase. Nimeni nu poate sa garanteze succesul unei optimizari, nu poate sa pretinda ca tehnicile de SEO sunt agreate de Google. Nici unul din motoarele de cautare nu au incheiate conventii sau intelegeri cu o firma de SEO, Google specifica clar acest lucru in articolele pentru webmasteri
Recomandare noastra este sa evitati firmele sau persoanele care va ofera acest lucru, daca totusi optati pentru o colaborare cu o astfel de companie verificati ce anume vor, cine sunt, ce rezultate au obtinut. NU acceptati promovarea prin metode neagreate de motoarele de cautare. Verifica daca cel care ofera optimizare se regaseste pe Google si citi vizitatori are. (multe dintre companiile care ofera SEO au fost sterse de pe Google datorita SPAM-ului si practicilor ilegale)
Si totusi avem nevoie de promovare, un site care nu se regaseste in motoarele de cautare sau directoare web este aproape inexistent.
Cum facem optimizare si promovare?
Cel mai bun SEO este Google. Cititi materiale-le existente pentru webmasters.
In aceste conditii optimizarea trebuie facuta cu multa grija respectind de multe ori reguli simple si de bun simt.
Alege cu grija cuvintele care reprezinta site-ul tau si incearca sa le folosesti cit de mai multe ori in texte inteligibile. Nu folositi in site cuvinte care nu va reprezinta sau insiruiri de cuvinte, pentru acest lucru motoarele de cautare va vor penaliza.
Un site cu o grafica frumoasa este pe placul utilizatorilor, dar motoarele de cautare nu vad decat partea de text a site-ului, daca aveti un site cu multe imagini sau multa animatie flash, incercati sa aveti si o parte html sau chiar o versiune html a site-ului.
Nu utilizati texte sau linkuri ascunse.
Nu utilizati redirect-uri (timpul de redirect trebuie sa fie mai mare de 4-5 secunde si utilizatorul sa fie avertizat)
Nu utiliza pagini duplicate
Nu utiliza paginile site-ului tau pentru a instala virusi, trojan ...
Inainte de a incepe promovarea site-ului tau asigurate ca aceste este complet, nu are pagini in consctructie sau lipsa.
Verifica ca TITLE, META si ALT sunt corecte si nu depasesc numarul de caractere.

Inscrierea in directoare web


Cel mai important pas pentru promovarea unui site.
Inscrierea in motoarele de cautare internationale :
Google http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl%09
Yahoo http://search.yahoo.com/info/submit.html
Dmoz http://dmoz.org/add.html
AllTheWeb http://www.alltheweb.com/help/webmaster/submit_site
Inscrierea in motoarele de cautare romanesti :
Si aici distractia incepe, cred ca avem citeva sute de Directoare web, o simpla cautare pe google si va inscrieti in cele care sunt pe primele locuri sau cele care va reprezinta.
 
Copyright Director web Romania © 2007 - 2011    Generated in 0.017 Queries: 0    Contact    Abonare Sitemap
Powered by Arfooo Thumbnail Screenshots by Thumbshots