Director web Romania
Promovare si publicitate gratuita

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


aplicatii software program de optimizare material 1D si 2D demo pentru debitari cu pierderi minime de sticla, pal, tabla, coli, tevi, bare, rame.

RSS aplicatii software program de optimizare material 1D si 2D demo pentru debitari cu pierderi minime de sticla, pal,  tabla, coli, tevi, bare, rame.
Cele 2 programe sunt aplicatii software demo care au nivelul de optimizare ajustabil, dupa afisarea unui rezultat se poate merge la ajustare si se poate ajusta pana la o optimizare perfecta a debitailor cu pierderea minima a materialului de tip D1 (tevi, bare, etc) si D2 (Pal, sticla, tabla, etc) Interfata usor de folosit, toate informatiile necesare optimizarii sunt afisate pe un singur ecran.

Viziteaza acest site : aplicatii software program de optimizare material 1D si 2D demo pentru debitari cu pierderi minime de sticla, pal, tabla, coli, tevi, bare, rame., el apartine categoriei Software

Cuvinte cheie asociate : optimizare, software, programare, sticla, tabla, teava

ro
www.aplicatii-software.co.cc
17
0.0/5 pentru 0 note
0
30-04-2009

Publicitate

Site-uri cu tematica apropiata aplicatii software program de optimizare material 1D si 2D demo pentru debitari cu pierderi minime de sticla, pal, tabla, coli, tevi, bare, rame.

Software Download
Pe acest site puteti gasi informati despre Mio Gps, Softuri utile, de asemeni programe ce editeaza pagini html sau creatoare de web.In interiorul...
 
Copyright Director web Romania © 2007 - 2011    Generated in 0.024 Queries: 9    Contact    Abonare Sitemap
Powered by Arfooo Thumbnail Screenshots by Thumbshots